Η επαφή σας σχετικά με ερωτήσεις, προσφορές και οργάνωση

Neptune Hotels

E-Mail: fbmanager[at]neptune.gr
Fon: +302 22420-58910

Κάθε μεγάλο γεγονός στη ζωή σας αξίζει προσοχή μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Σκοπεύετε να κάνετε θρησκευτικό γάμο στην Κω; Τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για να παντρευτείτε σε ορθόδοξη εκκλησία, τουλάχιστον ένας από τους συζύγους πρέπει να είναι ορθόδοξος. Εάν πάλι προτιμάτε να κάνετε πολιτικό γάμο, τότε με μεγάλη μας χαρά θα σας βοηθήσουμε να τον οργανώσετε στο γραφικό ιδιωτικό παρεκκλήσι που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

Οι ετοιμασίες του γάμου, ακόμη και στην περίπτωση που δεν επιλέξετε θρησκευτική τελετή, απαιτούν μεγάλη προσοχή. Η έμπειρη ομάδα μας θα βρίσκεται στο πλευρό σας φροντίζοντας για όλα τα οργανωτικά και διαδικαστικά ζητήματα, ενώ θα οριστεί και ένας υπεύθυνος με τον οποίο θα μπορείτε να επικοινωνείτε ανά πάσα στιγμή.

Δικαιολογητικά γάμου
Για τον πολιτικό γάμο αμφότεροι οι σύζυγοι πρέπει να προσκομίσουν τα εξής δικαιολογητικά:

  • έγκυρο δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο
  • πιστοποιητικό γέννησης (*,**)
  • επίσημο αποδεικτικό κατοικίας (*)
  • πιστοποιητικό αγαμίας (*,**)
  • για διαζευγμένα άτομα ή χήρους/χήρες: έγκυρο διαζύγιο ή πιστοποιητικό θανάτου του/της συζύγου (*)
  • Εάν οι σύζυγοι δεν μιλούν ελληνικά πρέπει να έχουν μαζί τους διερμηνέα.

*απαιτείται επικυρωμένη μετάφραση στα ελληνικά **απαιτείται επισημείωση της Χάγης

Όλες οι επισημειώσεις της Χάγης (apostille) και τα υπόλοιπα έγγραφα πρέπει να μεταφραστούν από ελληνικό προξενείο. Σας υπενθυμίζουμε ότι οι μεταφράσεις διατηρούν την ισχύ τους για περιορισμένο χρονικό διάστημα (συνήθως έξι μηνών). Για να κλείσετε ημερομηνία πολιτικού γάμου πρέπει να στείλετε στην Ελλάδα φωτοαντίγραφα από κάθε έγγραφο (τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες πριν από την επιθυμητή ημερομηνία της τελετής). Τα πρωτότυπα έγγραφα προσκομίζονται την ημέρα του γάμου.

Η γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα έχει συγκεντρώσει όλες τις σχετικές πληροφορίες εδώ: www.griechenland.diplo.de

Για ένα μεγάλο χαμόγελο
Η ομάδα μακιγιάζ και κομμωτικής του σπα είναι στη διάθεσή σας και θα φροντίσει ώστε τα μαλλιά και το μακιγιάζ σας να δείχνουν άψογα για τη μεγάλη στιγμή. Χαλαρώστε και αφεθείτε στα χέρια μας για να είστε εκθαμβωτική την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής σας.

Μοναδικές στιγμές
Για εσάς που θέλετε έναν γάμο που θα μείνει αξέχαστος, ο φωτογράφος μας θα αναλάβει με χαρά να απαθανατίσει τα συναισθήματά σας και τα συναισθήματα των επισκεπτών σας σε φωτογραφίες και/ή βίντεο. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα είναι προσεκτικός και διακριτικός και ότι δεν θα παρεμβάλλεται στην τελετή σας.